Szolgáltatások

Okos rendszerek, amelyekkel automatizálható a fejlődés.

Egyedi webáruház

Akár 50.000 termék kezelése

Webáruház motorunk megtervezésekor a fő szempont a jövőbeni kompatibilitás, a nagy terhelhetőség és a biztonság voltak a legfőbb szempontok. Rendszerünk teljesen személyre szabható egyedi marketing igényekre vagy extrém terhelésre. Legyen az egy fekete péntek rendszerünkkel percenként több száz rendelést is teljesíthet.

További részletek
Ügyviteli rendszer

Soha nem volt ilyen gyors és áttekinthető

Minden eddiginél személyre szabhatóbb felület. Jelenítse meg azokat az oszlopokat amelyeket látni szeretne. Ha kollégája más mezőket használ? Ez sem probléma, több szintű jogosultságkezeléssel akár minden felhasználó személyre szabhatja admin felületét. Automatizált címkenyomtatás és számlázás. A csomagfeladást és számlázást vezérelje egy felületről.

További részletek
Adatbázis építés

Gyerekjáték a készletek és árak frissen tartása

Legyen akár ügyviteli rendszere, vagy egy nagyker adatbázis excel táblában, cégünk leveszi a termékek készletének és árainak frissítésével járó nehézségeket. Speciális megoldásainkkal dinamikusan generált seo barát url-ekkel és tartalmakkal jelennek meg termékei, amelyek akár percenként frissülhetnek bármilyen külső rendszerből.

További részletek
Raktárkezelő szoftver

Raktározzunk ahogy a legnagyobbak

Káosz uralkodik a raktárában? Nem látja át a sok excel táblát? Ennek vége! Legyen szó komissiózásról, bevételezésről. Vagy polcrendszeres tárolásról, cégünk megtervezi és megvalósítja álmai rendszerét, így erőforrást takaríthat meg. És raktárának hatékonysága többszörösére nő.

További részletek
Szerver és tárhely

Lassú szerver egy jó rendszerrel vagy fordítva?!

Valljuk be a legtöbb lassú weboldal esetén a kifogás a tárhelyszolgáltató, de sok esetben egy hibás fejlesztés vagy nem az adott hardware-re optimalizált kód okozza a lassulást. Csapatunk teljes körű szerverszolgáltatást biztosít minden igényt kielégítve. Amikor egy szoftver estén felmérjük az igényeket, rendszergazdánk megtervezi az alkalmazáshoz szükséges tárhelyet és az igényelt biztonsági szintet így mindig garantálni tudjuk a várt sebességet.

További részletek
newdigital.hu